20 Jaar Yankee Doodle Assen

We bestaan in 2019 20 jaar !! 

Dit gaan we natuurlijk vieren! En zoals jullie van ons gewend zijn gaan we dit groots vieren! De speciale dagen, kortingen en fantastische prijzen zullen je om de oren blijven vliegen!

Is 20 ook voor jou zo speciaal?

Is het getal 20 voor jou net zo speciaal als voor ons?

  • Zijn jullie 20 jaar getrouwd?
  • Heb je al 20 jaar je rijbewijs?
  • Word of ben je 20 jaar in 2019?
  • Ben jij al 20 jaar lid van een vereniging?

Jij eet helemaal gratis, wanneer je met minimaal 3 andere betalende volwassenen Yankee Doodle Assen bezoekt!
Geef de gelegenheid door bij het reserveren (telefonisch of online) en vergeet je niet je bewijs mee te nemen waarom het getal 20 voor jou zo belangrijk is? (Niet geldig op zaterdag en feestdagen)

Actievoorwaarden

RESERVEREN ASSEN

The Big Lottery! 🎰

Ook maken alle bezoekers het hele jaar door kans op 20 te gekke prijzen!!
Samen met onze partners hebben wij een prachtig prijzenpakket mogen samenstellen.
Van een Amerikaanse Barbecue tot een parachutesprong of een dag rijden in een American Oldtimer! Binnenkort maken wij alle prijzen 1 voor 1 bekend.

Meedoen is heel eenvoudig. Zet jouw gegevens op de achterkant van de rekening en doe de bon in de BIG Lottery ton. Je mag zo vaak mee doen als je wil. Hoe vaker je komt eten, hoe groter de kans dus dat jij een prijs wint! Op zondag 1 december 2019 is de grote trekking waarbij alle 20 prijswinnaars bekend gemaakt worden. Wil jij deze speciale feestavond meemaken? Reserveer HIER alvast jullie tafel.

Elke 20e van de maand een Yankee bonus!

Niet alleen tijdens de Big Lottery worden er prijzen verdeeld. Ook op elke 20e van de maand, bijvoorbeeld 20 januari en 20 februari, wordt er onder de bezoekers die tot dan geweest zijn een Escape Room of een diner verloot. Hoe eerder je bij ons langskomt, hoe groter de kans is dat je een gratis Escape Room of diner wint!

Elke donderdag 20% korting

Donderdag is kortingsdag! Op alle donderdagen in 2019 kunnen onze volwassen gasten mét 20% korting genieten van ons all-in buffet inclusief softdrinks. Ook deze bonnetjes kunnen ingeleverd worden voor The Big Lottery.  € 22. -pp. (m.u.v, vakantie en speciale dagen)

Actievoorwaarden

Kortingsvoucher

Yankee Doodle zou geen 20 jaar zijn geworden zonder onze ‘vaste’ gasten. Om jullie te bedanken krijgen alle bezoekers in 2019 na afloop van hun diner een kortingsvoucher van €20,-.
Deze voucher is te gebruiken bij jullie volgende bezoek en is geldig t/m 01-12-2019. (niet geldig op zaterdagen en feestdagen)

actievoorwaarden

RESERVEREN ASSEN

Special partner

Een bezoek aan Yankee Doodle Assen is natuurlijk een van de leukste uitjes in Drenthe voor het hele gezin. Eén van de leukste, want onze special partner in 2019 is ook hartstikke leuk om te bezoeken. Wie deze special partner precies is houden we nog even geheim, maar we verklappen alvast dat jullie het heel leuk gaan vinden.

Stay tuned in on Yankee Doodle Assen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of like ons op Facebook en wees als eerste op de hoogte van al acties, prijzen en nieuws omtrent het 20 jarig bestaan! Tevens gaan we dit hele jaar flits acties organiseren via Facebook. Met deze Flitzzzzz acties moet je er snel bij wezen, want voordat je het weet zijn ze voorbij geFlitzzzzt. Zo kun je bijvoorbeeld wanneer je tussen 15:00 uur en 16:00 uur reserveert voor een diner een fikse korting ontvangen op een Escape Room naar keuze. 

Schrijf je op de website in voor onze nieuwsbrief of like ons op faceboook en krijg de acties als eerste op je scherm! 

NIEUWSBRIEF

 FACEBOOK

 

Actievoorwaarden

ACTIES EN KORTINGEN KUN JE BIJ ONS NOOIT COMBINEREN! 

The Big Lottery avond zal plaatsvinden op 1 december 2019. Bezoekers die na deze datum ons restaurant bezoeken maken dus geen kans meer op de 20 prijzen die we verdelen in 2019. Wel maken zij nog 1x kans op een gratis diner of Escape Room en profiteren ze alle donderdagen in december van 20% korting. Bekijk alle actievoorwaarden op:
https://www.yankeedoodle.nl/actievoorwaarden-en-reglement-yankee-doodle 

RESERVEREN ASSEN

See you soon at our FUN restaurant!

 

HÉT AMERIKAANSE FAMILIE RESTAURANT

Reserveren Assen Reserveren Escape rooms