5 redenen om paintballen te combineren met een bezoek aan Yankee Doodle Assen

Kom met minimaal 10 volwassen personen dineren en ontvang een paintball ticket voor 10 personen twv. €229,50. Paintballen en daarna lekker eten en drinken is bij ons al jaren een succes! Bel of mail voor verdere informatie en beschikbaarheid.

In Assen vindt je de Fundustry Assen en hier is een dagje weg gegarandeerd plezier! Paintball is een teamspel vol spanning en adrenaline. Uitgerust met een paintballgeweer, een masker met dubbele lens tegen het beslaan en een militaire overall ga je de strijd aan in deze super spannende activiteit.

  1. Werk aan je teamspirit!

Samen met je teamgenoten de vijand verslaan. Maar hoe pak je dit het beste aan? Je moet vooraf en tijdens het spel goed met elkaar communiceren. Heb je bijvoorbeeld een sprinter in je team of heb je iemand die geschikt is als sniper? Gebruik elkaars sterke punten en daag elkaar uit om alles te geven! Want als je dit niet doet, ben je het haasje..

  1. Niet afhankelijk van het weer.

Als je reserveert bij de Paintball Troopers hoef je geen rekening te houden met het weer. Je speelt namelijk altijd in de beste omstandigheden omdat het terrein overdekt is. Zo hoef je ook niet met je natte kleding bij aan te schuiven voor het eten.

  1. Veiligheid boven alles!

Veiligheid is onze absolute prioriteit. Elke speler krijgt een veiligheidsbril en een overall. Voor de start van het spel worden de veiligheidsregels besproken en is er een supervisor aanwezig. Je voelt het balletje wel als het je raakt, maar door de gecamoufleerde overall die je draagt over je eigen kleren en de minimale schietafstand van min 10 meter doet het absoluut geen pijn.

  1. Je bent ongemerkt aan het sporten

Paintballen werkt niet alleen om je agressie en stress kwijt te raken. Je moet veel rennen om de persoon die je op het oog hebt te raken, maar ook wanneer je weg wilt rennen voor je tegenstanders. Zorg er wel voor dat de minimale schietafstand 10 meter is.

  1. Daarna lekker eten.

Paintballen en daarna lekker eten en drinken is bij ons al jaren een succes! Bel of mail voor meer informatie en beschikbaarheid. Let op, dit arrangement is alleen telefonisch of per mail te reserveren.

Bekijk HIER meer informatie en onze prijzen. 

HÉT AMERIKAANSE FAMILIE RESTAURANT

Reserveren Assen Reserveren Escape rooms