Kidsclub van Yankee Doodle

In de kidsclub van Yankee Doodle zorgen onze Nanny’s ervoor dat de kinderen vermaakt worden. Schminken, spelletjes spelen en dansen. Niks is ze te gek om samen met de kinderen plezier te maken! Kom jij dit weekend langs in ons American fun restaurant?! De Nanny's zijn er ieder weekend en in de vakanties (noord) elke dag !

Jihaaa, de zomer is begonnen! Tijdens de zomervakantie (noord) is Yankee Doodle weer alle dagen open! De kidsclub draait natuurlijk nu al elk weekend op volle toeren maar, in de zomer de hele week. Bekijk hier de verschillende thema’s van Yankee Doodle per week:


Week 25: Zomer
Ik heb de zomer in mijn bol! Zeker bij Yankee Doodle zorgen wij ervoor dat je warm wordt ontvangen en met een glimlach van oor tot oor weer naar huis gaat. Wie geniet er nou niet van de zomer?

Week 26: Minions
De Minions zijn in town! De grappige maar onhandige gele helden komen in week 26 ons restaurant op zijn kop zetten. De kinderen worden in onze Kids Club vermaakt en geschminkt als Minions.

Week 27: Piraten
Vroeger de heersers van de zee, in week 27 de heersers van Yankee Doodle. Restaurant Ahoi!

Week 28: Cars
Voor de mensen die ze nog niet kennen: Cars is een Amerikaanse computeranimatiefilm uit 2006.
De film speelt zich af in een wereld die geheel bevolkt wordt door levende auto’s en andere voertuigen. U kunt het volste vertrouwen hebben in onze Nanny’s. Die zorgen ervoor dat uw (klein)zoon of dochter helemaal vermaakt wordt met dit thema.

Week 29: Jungle
Welkom in de wondere wereld van de Jungle. Een wereld vol met verschillende diersoorten. Hier is de natuur nog puur en ongerept en heeft de mens nog geen invloed op gehad. Me Tarzan, you Jane?

Week 30: Strand
Lekker met een fris drankje in je handen genieten van de zon, het water en natuurlijk alle leuke spelletjes die je kan doen op het strand. Zandkastelen bouwen, zwemmen, badmintonnen en lekker voetballen op het strand. Onze Nanny’s zorgen ervoor dat de kinderen de avond van hun leven ervaren.

Week 31: Smurfen
Ga jij mee naar smurfenland? Ga met onze Nanny’s mee op avontuur en keer terug als een klein blauw wezentje. Pas je wel op dat je niet door Gargamel en Azrael gezien wordt?

Week 32: In en rond het kasteel
Onder leiding van onze Nanny’s gaan de kinderen terug in de tijd. De dames komen terug als jonkvrouw en de jongens als stoere ridders. Neem jij ook plaats aan de Ronde Tafel?

Week 33: Disney
Bienvenu à in de wondere wereld van Disneyland Parijs. Ben jij al eens in Disneyland geweest? Dit is je kans om alvast een voorproefje te krijgen van wat er allemaal te beleven is in Disneyland. Onze Nanny’s toveren de kinderen om in een Disney-figuur en vermaken hun de hele avond met leuke dansjes en liedjes. Succes gegarandeerd want wanneer ze dit hebben ervaren, zullen ze je smeken om een keer echt naar Disneyland te gaan.

Week 34: Superhelden
Welke superheld zou jij wel eens voor een dagje willen zijn? Spiderman? De Hulk? Superman? Of ga je toch voor een andere superheld? Geef in onze kidsclub aan onze Nanny’s door wie jij wil zijn en zij zorgen ervoor dat je er als superheld uit komt te zien. Onze favoriet: Captain America natuurlijk!

 

 

 

HÉT AMERIKAANSE FAMILIE RESTAURANT

Reserveren Assen Reserveren Drachten