Minute to Win it Fun-Diner

Reserveren Assen Reserveren Drachten Offerte aanvragen

Minute to Win It is van oorsprong een Amerikaanse spelshow waarin kandidaten met huis-tuin en keukenspullen spellen moeten spelen. De kandidaten krijgen 60 seconden om de opdracht te volbrengen. De spellen zijn uitdagend en leiden met enige regelmaat tot hilarische taferelen!

Het spel is verdeeld in een aantal rondes. Het aantal rondes ligt aan de tijd!  In elke ronde gaan de teams een uitdaging aan in de vorm van een spel. De opdracht moet binnen 60 seconden voltooid zijn. In elke ronde zijn een aantal punten te verdienen. Aan het eind van de avond wordt bekeken welk team het meeste punten heeft verzameld in de rondes van Minute To Win It. 

Kortom een onvergetelijke avond met spelletjes die u en de rest van uw gezelschap nog nooit hebben gespeeld maar nog lang zullen blijven herinneren!

 

Duur: 4 uur

1,5 uur lang Minute to Win it spelen

2.5 uur dineren en genieten van al het lekkers dat het Yankee Doodle Buffet heeft te bieden incl alle alcoholvrije drankjes.

All-Inn ook mogelijk met bier en wijn. (18+)

 

Leeftijd: 16+

De belevenis van deze feestavond komt het best tot zijn recht bij een leeftijd van 16+.

Wilt u dit arrangement met bijvoorbeeld een familiedag, kan dit ook op zondagmiddag en kan er rekening gehouden worden met de kleinsten.

 

Tarieven:

Spel  + Diner €39,95 p.p. 

Spel  + Diner €48,70 p.p ( 4 uur All Inn)

 

Aantal personen:

Te boeken vanaf 20 personen 

 Meer informatie / Offerte aanvragen

HÉT AMERIKAANSE FAMILIE RESTAURANT

Reserveren Assen Reserveren Escape rooms